Monday, April 27, 2009

:.Si Budak Kechik.:



Assalamualaikum wbt ya akhi wa ukhti




Post ini untuk si budak kechik di SRIAAKL
ELLY
EFFA
Untuk pengetahuan semua post ini dibuat atas paksaan si budak kechik tu.haha!xdela..Elly adalah adik yang ika kenal ketika ika berKBM di Sek Ren Al Amin KL sewaktu bulan januari yang lepas.Elly ini nakal Ouh!suka kacau Ika!hish!ngade ngade.hehe.Okay akak doakan semoga Allah beri yang terbaik untuk adik-adik UPSR nanti.Buat betul-betul taw!jangan nak Online ym jek.hihihi.Dan jangan lupa bakti kepada kedua orang tua.Ingat pesan akak,jadilah anak yang Soleh Wa Musleh!
Yang takde pic tu.kalau rasa nk akak tayangkan..sila la beri pic anda ya!haha




Peringatan:Post ni biarlah bebudak SRIAAKL sahaja yg membacanya!sebab xde pape pun :D


5 comments:

  1. terima kasih wahai kak ika yang ku sayang =p

    ReplyDelete
  2. meskipun diberi amaran, ku tetap mahu membaca post ini.. hueh. oo elly ni sriaakl eh.. my junior la maksodnye! ika jgn jeles ^-^

    ReplyDelete
  3. haha.
    hah!maRyam!xnk jadi macam dorg ke?
    famous!hihi.kalo nak bg pic.akak akan war2kan..hihi
    Elly mmg cenggitu..Busuk kan?haha

    ReplyDelete
  4. x pek la!
    makasih je!
    mmg dah famous pun!
    heheh!mmain je!
    ^_^

    ReplyDelete