Wednesday, February 25, 2009

Buatmu Kak Yong

Assalamualaikum wbt


KHAS BUAT KAK YONG YANG TERCINTA :


Biarpun adik sudah beberapa kali bertemu dengan akak namun lidah ini kelu tatkala berhadapan dengan akak.Hendak saja adik lafazkan "Akak,Adik sayang akak". Tetapi biarlah adik melafazkan LAFAZ YANG TERSIMPAN ini disini.(macam slot kbm pulak).

Insan yang ku gelar kak yong ini bernama Fiza Hasni Md Ehsan yang berusia 24 tahun(2009).Biarpun perkenalan ini belum cukup usianya setahun namun rasa kasih dan sayang adik pada akak seperti sudah bertahun lamanya wujud. Seingat adik,pertemuan adik dan akak buat kali pertamanya bertempat di Surau Al-Kauthar,Bangi. Kak yong sempat lagi jengkit² kaki..haha


dan untuk kedua kalinya di masjid As-Syakirin KLCC ketika adik bergelar peserta.Bila syawal bertandang adik sempat berkunjung ke rumah akak di Muar.Tidak disangka-sangka yang kita nie ada BAU-BAU BACANG..huhu..


agak-agaknya mana la kak yong..hehe.mestilah yang kat belakang ika tu..heheSaat adik gementar dan putus asa untuk menduduki SPM.Adik ingat lagi,akaklah yang memberi semangat pada diri adik.Akak suruh adik pasakkan azam dan cita-cita.Akak cerita kisah akak sebagai tauladan dan pembakar semangat adik.

Disini,adik merakamkan jutaan terima kasih kepada akak.Adik dah buat SPM sebaik mungkin dan berharap dapat keputusan yang baik.InsyaAllah doakan adik =)

"AKAK GARANG..GRRR" itulah nama yang sering adik mengusik dan menyakat akak..best3!Tetapi akak balas pulak kat adik dengan gelaran "ADIK BUSYUK"..hish!Adik Busyuk + Cute la..Akak Garang nak plus dengan ape?hihi..
Sebagai penutup bicara bisu ini,adik sangat menyayangi akak !bak kata akak : Ukhuwwah Fillah tak akan musnah..hehe.


Ika : ingat nak post lainkali.Tetapi atas permintaan kY,Ika post lah sekaligus dgn ucu punya.kNina sabar eh.Tengah pikir nak tulis ape pulak..haha.

No comments:

Post a Comment